Blogg

Ledig dag.

03.04.2017 15:25

Idag har jag varit ledig får heltidsarbetet och njutit av lite massage hmm gott? ja det är frågan.. MEN trevligt ;) där efter tog jag mina tjejer Ulla, Nellie och Chuck (som fick följa med) på en promenad på strandpromenaden i Varberg det var så fint säder så vi bara gick där och njöt av tillvaron. Sedan bar det hem för att fixa sonens dator som han fick igår. Det roliga är att dessa tre hundar fortsatte med sällskap även hemma, bäst att ligga intill matte hela tiden. Nu blir det lite mer hundmys innan sonen ska iväg och träna MTB.

Utställning

23.05.2016 14:09

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera här..

I helgen var vi i alla fall på utställning, internationell i Hässleholm, Denna gången var det två reisenschnauzer som fick följa med och det gick ju bra!

Delorian BIR med CACIB och Skylla BIR valp. ska inte klaga.. en bild lyckades vi få.

öppet spår och utökning i familjen

06.03.2016 13:36

Det var längesedan jag skrev här, denna vecka har varit innehållsrik. Förra helgen åkte jag bussresa upp till Malung där vi övernattade för att sedan åka vidare till Sälen och starta i öppet spår (vasaloppet) i måndags. Inte tränad för detta men tog mig runt på skidor i 9 mil!!! smärta i hela kroppen... men det gav med sig efter någon dag. Sen var det praktik under veckan och natten till fredag åkte jag, Dennis och Wiktor mot Trelleborg för att vara på färjan innan 07.30. Vidare till Tyskland och Polen och vilka vägar det var i de norra delarna, guppigt värre och slingrade sig som ormar. I båda dessa länder kör de ju som biltjuvar.!! smala slingriga vägar och +100km/h.

Efter en hel del strul på fredagen kom vi fram till målet, det var att hälsa på en riesenschnauzerhane vid namn Delorian, skulle han få följa med hem eller ej???? Åkte sedan trötta till hotellet, eller iallafall jag som fått köra hela vägen.... funderade och somnade som en stock. Lördag morgon åkte vi tillbaka och träffade "lilla" vovven igen. Det slutade med att han fick åka med hem och bli svensk medborgare. Packade in allt i bilen och åter mot färjan i Tyskland. Något tidspressat var det allt. Väl framme var det bara att direkt rulla på båten. SKÖNT att vara på väg hem till Sverige igen fast oj vad det gungade och det gillar jag INTE! Delorian var "lugn som en filbunke" skönt då man INTE vill bråka med en 46 kg best på en färja. ÄNTLIGEN i Sverige nu bara de sista milen hem. Hemma vid 02.30 ååå sängen!!!! Det blev 130 mil framför ratten och 9 h båtresa på 2 dagar. Och helgen innan X antal mil till Sälen och hem igen. Så nu är det dags för mig att hålla mig hemma ett tag tycker jag och nog min kära sambo med som får ta hand om allt här hemma när jag är ute och flänger.. Vilken stöttepelare han är fast jag är såhär tokig ;)

 

Gå gärna in och titta på Delorians sida där kommer nog några bilder upp snart.

tiden rusar

07.02.2016 19:51

Ja nu går det undan och vi kommit en bit in i februari.. I går var Skylla och blev friserad, så duktig hon var bråkade bara en gång och det var inte länge utan lärde sig direkt, och sen gick det bra. Det var när vi skulle kolla tassarna, hon är så kicklen den stackarn ;)

 

Och idag har vi varit och hälsat på Pepper ja, såklart Monica och Kalle också. De bjöd på gott kaffe. Skylla fick följa med det gick bra, hon tyckte Pepper var lite läskig i början när han pratade men det gick över. Pepper själv tyckte hon var nog lite konstig så stor men ändå så liten... vad är det för något? och svart var det också ;)

Alltid så roligt att komma till dessa super trevliga människor och se hur bra Pepper har det. Tyvärr räcker inte tiden till och vårt besök blir alldeles för sällan.

 

 

 

Skvaltkvarnar

02.02.2016 22:15

I söndags var vi ute på en mini utflykt med alla hundarna, vid Ulvatorp där finns gamla skvaltkvarnar ni som inte vet vad det är eller inte har varit där, rekomenderar jag att ni tar en utflykt dit eller går in och läser på denna länk https://www.hembygd.se/veddigeassallstorp/2015/09/15/vasstak-laggs-pa-skvaltkvarnen-i-ulvatorp/ Vilken fin natur och intressant med historia. Ja och vill ni ta en längre tur så går ju Hallandsleden förbi.

Vi passade på att förutom köra "fyspass" jag och Willgot tävlade att springa upp för branta skogssluttningar och klättra i ett brant sandtag. Jo... förutom detta så la Thomas färskspår till Hubbe samt lite uppletande av både föremål och person. Ja ni ska veta att Willgot ÄLSKAR att springa och gömma sig för att hundarna ska leta up honom ( blivande figge ). Skylla fick även hon testa på att leta upp honom detta gick jätte bra.

Alltid skönt att få komma ut i skogen, och lite kaffe och fika på det gör ju inte det hela sämre. Perfekt när man behöver ladda batterierna.

 

Slänger in lite nya bilder från utflykten så går gärna in och titta där. Tänkte också att det var dags att uppdatera bilden på Skyllas sida, hon växer ju så det knakar!!!

Tävlingar?

01.02.2016 10:06

Såå nu är snön borta och jag börjar på vårkänslor..

Suttit nu någon timme och tittat på SBK's hemsida vad gäller tävlingar, blir såå sugen. Även på att testa på något nytt!!

Ja vi får se vad som händer under våren ;-)

Första bloggen.

28.01.2016 15:45

Huu har suttit och gjort en ny hemsida är absolut inte prossf på detta det blev mycket fram och tillbaka.. men jobbar på det och ska försöka hålla er uppdaterade så gått det går.