Skvaltkvarnar

02.02.2016 22:15

I söndags var vi ute på en mini utflykt med alla hundarna, vid Ulvatorp där finns gamla skvaltkvarnar ni som inte vet vad det är eller inte har varit där, rekomenderar jag att ni tar en utflykt dit eller går in och läser på denna länk https://www.hembygd.se/veddigeassallstorp/2015/09/15/vasstak-laggs-pa-skvaltkvarnen-i-ulvatorp/ Vilken fin natur och intressant med historia. Ja och vill ni ta en längre tur så går ju Hallandsleden förbi.

Vi passade på att förutom köra "fyspass" jag och Willgot tävlade att springa upp för branta skogssluttningar och klättra i ett brant sandtag. Jo... förutom detta så la Thomas färskspår till Hubbe samt lite uppletande av både föremål och person. Ja ni ska veta att Willgot ÄLSKAR att springa och gömma sig för att hundarna ska leta up honom ( blivande figge ). Skylla fick även hon testa på att leta upp honom detta gick jätte bra.

Alltid skönt att få komma ut i skogen, och lite kaffe och fika på det gör ju inte det hela sämre. Perfekt när man behöver ladda batterierna.

 

Slänger in lite nya bilder från utflykten så går gärna in och titta där. Tänkte också att det var dags att uppdatera bilden på Skyllas sida, hon växer ju så det knakar!!!